PRX – Skinbooster

De PRX-T33 Skinbooster is een behandelmethode die de huidstructuur, conditie en stevigheid van de huid verbetert. Al na de 1e behandeling is resultaat te zien.

Wat is een PRX-Skinbooster.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Deze Skin-booster revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger.
De natuurlijke glans van de huid wordt na 1 behandeling al mooier.

Voor Anti-aging van de verouderde en verslapte huid met rimpeltjes en vlekjes, geeft PRX-T33 een optimaal effect in kuurverband. In 4-6 behandelingen verminderen Rimpels en verslapping, wordt de huid voller, steviger en gladder. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

De Skin-booster kan ook gebruikt worden voor een onzuivere huid en een huid met littekentjes.
Voor een nog intensiever resultaat kan in een kuur vanaf de 2e behandeling ook microneedling worden ingezet, voor een nog intenser resutlaat.

PRX-T33 kan worden ingezet voor.

  • Pigment
  • Littekentjes
  • Huid met volumeverlies
  • Verslapte huid
  • Rimpels
  • Kraaienpootjes

Intake + 1e behandeling.

Tijdens de intake kijken wij met u naar uw wensen en overleggen wat de beste oplossing is voor uw huid. Ook proberen we een reëel beeld te schetsen van het eindresultaat.

 

De behandeling.

De behandeling start met een reiniging van de huid en een pre-solution.
Vervolgens wordt het PRX-T33 serum aangebracht. Het product wordt in de huid gemasseerd. Hoeveel lagen er nodig zijn tijdens de behandeling is afhankelijk van de conditie van de huid op dat moment. In de meeste gevallen zullen dit 3 lagen zijn.  Tijdens de behandeling kunt u een prikkelende sensatie in het behandelingsgebied ervaren. Als afsluiting wordt de huid verzorgd met een vocht inbrengende crème.

Vanaf de 2e behandeling kan tijdens de behandeling ook microneedling worden ingezet om het effect nog meer te versterken. Wij zullen hierin adviseren als we dit een optie vinden voor uw huidindicatie.

De behandeling duurt 30-45 minuten

 

Na de behandeling.

Na de behandeling kan de huid wat lichte roodheid vertonen. Dit trekt in de loop van de dag weg. De huid kan in dagen na de behandeling soms licht schilferen.
Om het effect van de behandeling te versterken krijgt u 2 verzorgingsproducten mee voor de daarop volgende 6 dagen.

 

Te verwachten resultaat.

Wanneer uw kuur is afgelopen zal de huid egaler en steviger zijn. Oneffenheden zijn verminderd of verdwenen. De huid is frisser en stralender. Het resultaat houdt 6-8 maanden aan.
Wij raden aan deze behandeling daarom, na het volgen van een kuur, periodiek te herhalen om het resultaat  van de kuur te behouden

 

Behandelduur en frequentie tijdens een kuur.

PRX-T33 kan als losse behandeling worden uitgevoerd.
Voor het mooiste resultaat wordt er een kuur van 4-6 behandelingen aanbevolen.
Dit is afhankelijk van de behandel indicatie en uw wensen. Tussen iedere behandeling zit een interval van ongeveer een week.

Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden adviseren wij om goede cosmeceuticals te gebruiken. Bij Skin Medic verkopen wij  cosmeceuticals van verschillende merken.
Door gebruik van deze producten heeft u langer plezier van de behandeling en voorkomt u zo veel mogelijk nieuwe problemen.