NEOGEN PLASMA

Het NeoGen huidtraject – een unieke behandeling met fantastische huidverbeterende resultaten

Met een NeoGen plasmabehandeling (met plasma gevormd uit medische stikstof) kunnen we de huid snel en nauwkeurig vernieuwen, ongeacht leeftijd of huidskleur. Het plasma wordt door de gehele huidarchitectuur opgenomen en zorgt voor een sterke langdurige activatie van collageen. De Neogen zorgt voor een compleet vernieuwingsproces van de huid van het gezicht, verslapte huid rond de ogen, de hals, het decolleté en het lichaam.  Met als resultaat een vollere, egalere en verfijnde huid. Ook kan de NeoGen bijzonder goed worden ingezet bij littekens, striae, acne en acne-littekens, verfijnen dan de huidstructuur en verkleinen van poriën.

Het Huidvernieuwingsproces met Neogen

Huidherstel van binnenuit heeft tijd nodig. Voordat de huid collageen gaat produceren gaan er weken tot maanden overheen. Rimpels, littekens en verslapping is dus niet direct duidelijk zichtbaar na de behandeling ‘opgelost’. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat tot 2 jaar na een behandeling op hoge energie nog huidherstel gaande is.
De bovenste huidlaag wordt wel direct vernieuwd na een behandeling en ziet er egaler en gladder uit dan voor de behandeling. Pigmentatie vervaagt, poriën worden kleiner en de huid voelt al wat steviger aan.

Neogen behandelindicaties

  • Rimpels
  • Verfijnen van de huidstructuur en poriën
  • Facelift
  • Verslapte oogleden of wallen onder de ogen
  • Zonschade en pigmentatie
  • Melasma
  • Acne
  • Striae
  • Littekens
  • Psoriasis

Het gratis Intake consult

Het 1e consult is een uitgebreide Intake. Hierin geven wij u advies en beantwoorden al uw vragen. Ook wordt er met u besproken of uw wensen haalbaar zijn. Er wordt een uitgebreide anamnese afgenomen en er worden  foto’s van de te behandelen gebieden gemaakt.
U krijgt een setje producten mee naar huis en een instructie om uw huid vanaf 3 weken voor de behandeling goed voor te bereiden en te hydrateren. Bij een goed voorbereidde huid en goede hydratatie bereiken we het mooiste resultaat.

2-3 weken voor de Neogen behandeling.

De te behandelen huid mag niet gebruind zijn door de zon, zonnebank of een zelfbruiner.
Minimaal twee weken voor de behandeling begint u met het goed hydrateren van het te behandelen gebied. Hiervoor gebruikt u producten die u meeneemt na uw Intakegesprek. De producten bestaan uit een reinigingsproduct, een vochtinbrengende creme en een breedspectrum zonnecreme.  Vergeet bovendien niet om voldoende water te drinken. Wanneer de huid niet (voldoende) gehydrateerd is, kan dit effect hebben op de resultaten en downtime van de behandeling.

De behandeling met Neogen

Het te behandelen gebied wordt grondig gereinigd en voorbereid op de behandeling. Met een hydraterend masker wordt het vochtgehalte van de huid verhoogd. Eventueel wordt een verdovende crème* aangebracht.
Tijdens het behandelen voelt de plasmastraal van de Neogen aan als warme pulsen op de huid. Hierbij vormt zich een natuurlijke beschermmantel op de huid. De gecontroleerde energie stroom zorgt voor een egale verspreiding van warmte waardoor de aanmaak van collageen en elastine in gang gezet wordt.

Klinische en wetenschappelijke studies

De Neogen is met meer dan 50 studies als bewijs, onafhankelijk beoordeeld in haar effectiviteit, veiligheid en toepasbaarheid.

Er vindt voor aanvang van de Hoge energie behandelingen met NeoGen plasma altijd eerst een Intake plaats. Verzorg en hydrateer de huid de weken voor de behandeling goed met milde hydraterende producten. Gebruik geen Vitamine A of glycolzuur houdende producten meer. Een behandeling met NeoGen is namelijk veel effectiever op een goed gehydrateerde en voorbereidde huid. U kunt indien u dit wenst vooraf bij ons een productpakket halen voor de optimale verzorging. Een productpakket kost € 85.-