Medical Grade Carboxy CO² Therapie – geeft de huid energie

De nieuwste toepassing op het gebied van carboxy therapie is een uiterst veilig, revolutionaire CO² gel masker. Deze non-invasieve naaldvrije methode, is onder andere effectief bij rimpels en huidverslapping. Het is een populaire, eenvoudige verjonging behandelmethode om de effecten van huidveroudering tegen te gaan.

Direct na de eerste behandeling ziet uw huid er helder en fris uit. De behandeling geeft uw huid een liftend effect, energie boost en een mooie glow. Daarna werken de ingrediënten nog ruim een week, herstellend in uw huid door. Wilt u de resultaten langdurig vasthouden, dan is een kuur van 4-6 keer om de 2 weken aan te raden.

Zet uw huid aan het werk

CO2 (koolstofdioxide) zit in de lucht die we inademen en komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. Bij Carboxy therapy wordt CO2 wordt via het masker direct aan de diepere lagen van de huid afgegeven. Het help de huid te verjongen door van binnenuit de bloedsomloop en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. Dit zorgt voor een verhoogde energie en meer zuurstofvoorziening richting onze cellen. Het activeert bloedvaten, cel opbouw en laat huidprocessen beter werken. Hierdoor  vernieuwt de huid zich sneller. Dit hele proces stimuleert de versteviging van elastine en de collageen productie in de huid. Het huidvolume neemt hierdoor toe en maakt de huid gladder en steviger. Tevens krijgt de huid een mooiere teint en betere hydratatie.

Door de kalmerende, genezende werking is deze behandeling voor bijna alle huiden geschikt. Zelfs de gevoelige en problematische huid. Het werkt zeer effectief bij (post)acne, rosacea en vasculaire (bloedvaatjes) veranderingen.

VERMINDERT ROODHEID

Carboxy therapy activeert de doorbloeding in de huid en zorgt voor een actievere celdeling, versteviging van de wanden van de oppervlakkig bloedvaatjes. Het vermindert en voorkomt onstekingen, reduceert inflammatie. Roodheid en ontstekingen worden minder.

ANTI-AGEING

Carboxy therapy verbetert de huidstructuur, reduceert fijne lijntjes, verslapping en futloosheid van de huid waardoor de huid er weer jeugdiger uit gaat zien en een meer natuurlijke ‘glow’ krijgt. Bovendien verbetert de elasticiteit, stevigheid en hydratatie in de huid.

HUIDSTRUCTUUR

Carboxy therapy zorgt voor het verminderen van een grove huidstructuur, fijne lijntjes en grove porien. In het algemeen verbetert Carboxy therapy de elasticiteit, textuur en stevigheid van de huid. Tevens krijgt de huid een mooiere uitstraling en teint, waardoor deze er weer gezonder uitziet.

Het inzetten van Carboxy therapie

Tijdens een intake wordt altijd goed gekeken naar uw huidwensen en daar wordt een behandeling op aangepast. Carboxy kan als een op zichzelf staande behandeling worden uitgevoerd maar ook als supplement worden ingezet in een behandeling. Tijdens de uitgebreide Intake geven wij u advies en wordt er met u besproken of uw wensen haalbaar zijn. Carboxy kan tegen meerprijs aan vele gezichtsbehandelingen worden toegevoegd.

Kuurverband

Carboxy therapy kan als losse behandeling of in een kuur worden gedaan. Een kuur bestaat uit 4-6 tweewekelijkse behandelingen. Afhankelijk van de behandelindicatie. Daarna kunt u, indien gewenst, de behandeling iedere 4-8 weken herhalen.

CARBOXY
BASIS

gezicht + hals

INTENSIEVE REINIING
ENZYM PEEL
CARBOXY THERAPY
REINIGING
V-TOX MASKER
LED

€ 100,00

CARBOXY + LIFTING

gezicht + hals

INTENSIEVE REINIING
ENZYM PEEL
FACE LIFT / BUCCAL MASSAGE
CARBOXY THERAPIE
REINIGING
V-TOX MASKER
LED

€ 150,00