Wat is de SkinPen® precision

SkinPen® is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld voor het effectief behandelen van (acne)littekens, pigmentvlekken, grove poriën, rimpels en fijne lijntjes in het gelaat, de hals en decollete.
Tevens kunnen littekens en striae op het lichaam worden behandeld met de SkinPen® precision..

Het bevordert de natuurlijke genezingsprocessen van de huid zonder langdurige downtime. Tijdens dit proces wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en worden tevens de groeifactoren in de huid geactiveerd. Het is geschikt voor elk huidtype en kan het hele jaar door uitgevoerd worden.

behandelfoto1

Behandel indicaties

  • Huidverjonging: Microneedling helpt de productie van collageen en elastine te stimuleren, waardoor de huid strakker, steviger en elastischer wordt. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het algemeen verbeteren van de uitstraling van de huid.
  • Littekens: Microneedling is effectief bij het verminderen van acne littekens, chirurgische littekens en andere soorten littekens op de huid. Door de stimulatie van collageen zullen littekens verminderen.
  • Pigmentatie: De behandeling kan helpen de huidskleur en huidteint te verbeteren en oppervlakkig pigment te verminderen.
  • Huidtextuur: Microneedling kan de huidtextuur aanzienlijk verbeteren en een grove huid of grote poriën gladder en fijner maken.
  • Striae: In veel gevallen kunnen SkinPen behandelingen bij het verminderen van striae door de huidvernieuwing te stimuleren.
  • Huidconditie: SkinPen kan worden gebruikt om de gezondheid en conditie van de huid te verbeteren en de huid jeugdiger te maken.
  • Preventief: Regelmatig een SkinPen behandeling laten uitvoeren werkt preventief tegen snelle huidveroudering.

Voorbereiding op de SkinPen behandeling

Het is belangrijk om drie dagen voorafgaand aan de behandeling geen zuren (Retinol/Glycolzuur/Tretenoinezuur etc.) aan te brengen op het te behandelen gebied.

 

Intake + 1e behandeling

Tijdens de intake met de huidtherapeut wordt goed gekeken of microneedling geschikt is voor uw huidvraag en wat uw wensen en verwachtingen zijn. Ook wordt er gekeken of er indicaties zijn waardoor u niet behandeld zou kunnen worden.

 

De SkinPen microneedling behandeling

De huid wordt gereinigd en er worden foto’s gemaakt van het te behandelen gebied om de resultaten na de behandeling te kunnen beoordelen. Vervolgens wordt het bijbehorende SkinPen serum op het te behandelen gebied aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de SkinPen  makkelijk over het te behandelen gebied kan bewegen. Je voelt een vibrerende prikkeling op de huid. De SkinPen creëert vele microkanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt het huideigen wondgenezingsproces in gang gezet en wordt de huid aangezet om de productie van collageen en elastine te stimuleren.

 

Direct na de behandeling

De huid vertoont een egale roodheid, met lichte puntbloedinkjes en kan strak, warm en prikkelend aanvoelen. De eerste 24 uur na de behandeling mag er alleen gebruik worden gemaakt van de SkinFuse Lift HG. Dit werkt herstellend en hydraterend. Na 24 uur mag de SkinFuse Rescue creme naar behoefte aangebracht worden, deze helpt de huid te kalmeren, verzachten en herstellen. Beiden crèmes krijgt u van ons mee na de behandeling.

Producten voor thuisgebruik.
Door voor en na de behandeling gebruik te maken van de juiste cosmeceuticals zal het resultaat van de behandeling worden geoptimaliseerd en langer aanhouden.

 

Na de behandeling (herstelperiode)

Afhankelijk van de indicatie en huidconditie zal de huidtherapeut bepalen hoe diep de naaldjes in de huid terecht komen (variërend van 0,5 mm tot 2 mm). Bij een diepere behandeling kunnen er puntbloedinkjes ontstaan in de huid. Echter geneest dit meteen weer. De huid zal na deze behandeling nog rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dat zal geleidelijk minder worden, maar er zal nog enkele dagen een licht rode gloed zichtbaar zijn. Daarnaast kan de huid soms iets schilferen. De huidtherapeut zal een advies geven welke producten u aanvullend thuis dient te gebruiken.

U krijgt de nazorg richtlijnen uitgelegd na de behandeling en indien gewenst op papier mee naar huis.

Als er iets is tijdens het hertelproces dient u direct contact met de kliniek op te nemen zodat we kunnen meekijken en vragen kunnen beantwoorden of een advies kunnen geven. Dit kan 7 dagen per week via whatsapp of mail.

 

Te verwachten resultaat

Microneedling kan worden uitgevoerd als losse behandeling als oppepper/boost  voor de huid. Indien u echt langdurige resultaten wilt behalen met microneedling adviseren wij een kuur van 6 behandelingen om de 4 weken.

SkinPen® behandeling

GEZICHT
€ 195,00

GEZICHT + HALS
€ 210,00

GEZICHT + HALS + DECOLLETE
€ 235,00

SkinPen® 3-kuur

GEZICHT
€ 535,00

GEZICHT + HALS
€ 565 ,00

GEZICHT + HALS + DECOLLETE
€  625,00

SkinPen® 6-kuur

GEZICHT
€ 900,00

GEZICHT + HALS
€ 960 ,00

GEZICHT + HALS + DECOLLETE
€ 1085 ,00