RRS®-Inject Skinboosters

Last van een vale huid, verslapping, volumeverlies, lijntjes en vlekjes?

Dan zijn RRS-Skinboosters dé oplossing! Skinboosters bestaan uit ingrediënten die het verouderingsproces vertragen, die toename van het volume stimuleren, rimpels vervagen en de huid optimaal voeden. Vooral hyaluronzuuris een belangrijke basis van de diverse Skinboosters, aangevuld met een compleet biorevitalisatiecomplex

 

Wat is een Skinbooster?

Een Skinbooster is een injectievloeistof, die bestaat uit hyaluronzuur aangevuld met antioxidanten, vitaminen, mineralen en peptiden. Samen zorgen deze werkstoffen er voor dat de huid gerepareerd, gevoed, opgevuld en gestimuleerd wordt. Er zijn verschillende ‘cocktails’ mogelijk, afhankelijk van uw huid, en behandelindicatie. Skinboosters kunnen gebruikt worden voor het gelaat, decolleté, hals, het lichaam en zelfs het haar.

 

De behandeling wordt uitgevoerd met de U225 intradermale injector

De U225 intradermale injector is een Mesogun. Met behulp van kleine onderhuidse injecties wordt de Skinbooster in de huid geïnjecteerd. De behandeling heeft een korte ‘downtime’ en wordt als zeer prettig ervaren. Na de behandeling kan er lichte zwelling ontstaan en zijn er soms kleine rode puntbloedinkjes.

Behandel indicaties RRS® Skinboosters

  • Droge en vale huid; 
  • Fijne lijntjes; 
  • Huid met volumeverlies; 
  • Verslapte huid; 
  • Donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen; 
  • Haarverlies; 
  • Cellulitis; Striae.

Welk resultaat kunt u verwachten?

De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt gezond. De huid heeft meer volume, lijntjes zijn vervaagt en de huid straalt. De huid zal er strakker en jonger uitzien na de behandeling. Om het resultaat te ondersteunen en te continueren adviseren wij ook dat u thuis een goede huidverzorging toepast. Bij Skin Medic verkopen wij cosmeceuticals die hoogwaardige ingrediënten bevatten. Door gebruik van deze producten heeft u langer plezier van de behandeling en houdt u de huid gezond en vitaal. Een kuur van 3-6 behandelingen levert een langdurig resultaat.
Wij raden na een kuur aan periodiek een nabehandeling te laten uitvoeren.

 

Behandelduur en frequentie.

Behandelfase: Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 2 weken.
Onderhoudsfase: om het behaalde resultaat na de kuur te onderhouden en te continueren adviseren wij eens in de 3-6 maanden een onderhoudsbehandeling te doen.

RRS® Skinboosters.

HA injectable: deze skinbooster is geschikt voor gezicht, hals en decolleté en is speciaal bedoeld voor het hydrateren van de droge, beschadigde en verslapte huid.
Hyalift ProActive: deze skinbooster is gericht op anti-aging en kan o.a. worden toegepast op een rijpere huid in het gezicht, hals en decolleté. Daarnaast wordt de huid intensief gehydrateerd en gestimuleerd tot nieuwe cel aanmaak.
TA tensorlift: de tensorlift is gericht op een verslapte huid door bijvoorbeeld roken of zonschade. De booster voedt intensief en stimuleert tot extra aanmaak van collageen en elastine.
HA eyes: HA eyes is gericht op de huid rondom de ogen. Wallen, donkere kringen en startende lijntjes kunnen middels deze booster aangepakt worden.
HA whitening: de whitening booster is gericht op het verminderen van pigment bij hyperpigmentie, zwangerschapsmasker en schade door de zon. De booster is ook een mooie voorbereiding op een EASY TCA peeling.
HA cellutrix: HA Cellutrix werkt op de onregelmatige huid die voorkomt bij cellulitus. Daarnaast wordt ook de afvoer van oedeem en vetophopingen in de huid gestimuleerd.

Intake + 1e behandeling.

Tijdens een intakeconsult wordt aan de hand van uw vragen en wensen (de indicatie) een behandelplan met u opgesteld. Het behandelplan en de verwachtingen worden uitvoering met u besproken.  Om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen, is het belangrijk dat het behandelplan strikt opgevolgd wordt en de kuur volledig wordt afmaakt.
Het gebruiken van de voorgeschreven producten (cosmeceuticals) thuis is in dit traject van essentieel belang.

 

De dag van de behandeling.

Op de dag van de behandeling komt u met een gereinigd gezicht en zonder make-up naar onze praktijk. De behandeling start met het reinigen van de huid waarna deze wordt gedesinfecteerd. Daarna wordt het behandelgebied afgetekend. Met de U225 injector en de gekozen skinbooster, wordt het gebied behandeld. De behandeling is niet pijnlijk, maar kan soms als iets gevoelig worden ervaren.

 

Na de behandeling (herstelperiode)

Na de behandeling is het behandelde gebied licht rood en gezwollen. De ergste zwelling zal na 10-15 minuten al weggetrokken zijn. Resterende zwelling is meestal binnen een dag verdwenen. Soms kan het voorkomen dat er een kleine bloeduitstorting ontstaat. Dit trekt binnen een paar dagen weg. Mocht u bij thuiskomst nog vragen hebben of onzeker zijn over de huidreactie kunt u onste allen tijde per email of whatsapp bereiken.

 

Adviezen na de behandeling

Wij adviseren te dagelijks een zonnefactor met minimaal SPF30 te gebruiken.
Vermijd het overmatig aanraken van uw huid om vervuiling te voorkomen.
Sauna, hete baden en sporten dienen gedurende de eerste 48 uur na de behandeling te worden vermeden.
De roodheid mag gecamoufleerd worden met Sunday Brush SPF50 minerale poeder. Dit is een ademende camouflage die o.a. de zuurstofopname stimuleert. Deze Brushes zijn bij Skin Medic verkrijgbaar in 3 tinten.
Het gebruik van make-up en huidverzorging wordt afgeraden gedurende de eerste 48 uur na de behandeling.
Pas een goede huidverzorging toe met de juiste huidproducten. Uw therapeut zal een passend productadvies geven.

 

Wanneer mag u niet behandeld worden?

Overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van de skinboosters
Ontstekingen/infecties in het te behandelen gebied
Actieve Herpes simplex
Zwangerschap
Koorts
Immunologische aandoeningen/verminderd immuunsysteem
Keloïd vorming
Verse littekens of wonden in het behandelgebied
Een verleden met radiotherapie op het te behandelen gebied