Peelings bij Skin Medic

Peelings zijn cosmetische gecontroleerde behandelingen die gebaseerd is op het geheel of gedeeltelijk verwijderen van de bovenste huidlaag van onze huid, wat leidt tot zichtbare verbetering in het uiterlijk.
De celgroei van in de huid wordt door een peeling verhoogd, zodat nieuwe, gezonde cellen worden aangemaakt die de huid mooier, gladder en egaler van teint maken.

Wat is een Peeling.

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit (natuurlijke) zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Ze hebben het vermogen om dode huidcellen te verweken en de huid binnen te dringen. Peelings stimuleren de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan of verbeteren we de huidconditie.

Elk zuur heeft unieke eigenschappen en afhankelijk van het product kunnen we bepaalde dieptes van de huid bereiken. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels, collageen en elastine stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling.

Verschillende merken en peeling systemen.

In onze praktijk wordt gewerkt met de volgende peelingen en merken:

AFSPRAAK MAKEN

Boek gelijk online een afspraak voor één van onze behandelingen

ONLINE AFSPRAAK MAKEN