Overige Peelings

Wat is een Peeling.

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Ze hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan of verbeteren we de huidconditie.

Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling.

Medik8 Peels zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Ze zijn de perfecte keuze wie op zoek is naar het beste resultaat.

Peelings.

In onze praktijk wordt gewerkt met de peelings van  Medik8, Ernani cosmetics & Krx.
Deze zijn geschikt voor elke huidtype en elke leeftijd. Peelings worden in de meeste gevallen gedaan in kuurverband, maar ook als losse behandeling bij bijvoorbeeld Acne.

Indien er een indicatie is voor een kuur, wordt gestart met een kuur van 3-5 behandelingen om de
2 weken. Na 8 weken bekijken we het resultaat en bepalen een eventueel vervolgtraject.

Onze Peelingss zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. Ze zijn de perfecte keuze wie op zoek is naar het beste resultaat.

Rewind Peel.

Een Peeling voor het gezicht om lichte oneffenheden, lijntjes en littekens en huidveroudering te behandelen. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Eye Peel.

Clarity Peel.

Relatief milde peel die de strijd aangaat met verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen. Brengt acné snel onder controle en verlaagt het risico op toekomstige uitbraken en littekens. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Eye Peel.

Even Peel.

Een chemische peeling voor het gezicht om zonschade en pigmentatie aan te pakken en maakt de huid soepel, egaal en stralend. De huid krijgt een egalere teint en betere textuur, tevens verminderd het kleine littekentjes. Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de Medik8 Eye Peel.

Universal AHA Peel

Heeft u ooit nagedacht over een chemische peeling maar was u te bezorgd over de downtime? Hiervoor is een milde kennismaking met een chemische peeling ontwikkeld: de AHA peel. Verheldert, verzacht, ontlast en revitaliseert de huid.

Sensitive PHA Peel

Speciaal voor de gevoelige, roodheidgevoelige huid.
Bent u gevoelig maar wilt u toch graag huidvernieuwing en een gladdere huid, dan is deze peeling uitermate geschikt. Verheldert en herstelt de huid.

Eye Peel.

Een peeling voor rondom de ogen om lichte oneffenheden, lijntjes en huidveroudering te behandelen. Minimale downtime. De huid zal niet vervellen, maar licht vernieuwen gedurende 1 week. Deze behandeling kan gecombineerd worden met een gezichtspeeling.

Voor de Peeling-behandeling.

De huidspecialist overlegt vooraf met u welke peeling het meest geschikt is en vertelt welke huidreactie u kunt verwachten.

Wordt er gekozen voor de Even of Rewind peel dan wordt gestart met een kuurtje van 4 behandelingen, om de 2 weken.
Voor de eerste behandeling wordt de huid 3 weken voorbereid met 2 Speciale Medik8 serums die u dagelijks moet gebruiken.
Deze serums zorgen er voor dat de huid goed wordt voorbereid op de Peeling en hierdoor wordt het eindresultaat versterkt.
Intakegesprek voor een Peeling-kuur
Overweegt u een kuur om uw huidproblemen op te lossen?
Boek dan altijd eerst een los Intake-gesprek. Tijdens het Intake gesprek wordt alles uitvoerig uitgelegd en met u besproken.

De behandeling.

Vooraf aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. Na het aanbrengen zal de peeling een paar minuten warm/branderig aanvoelen. Bij het verwijderen van de peeling is dit gevoel binnen een half uur verdwenen. Na het verwijderen van de peeling kan de huid roodheid vertonen en soms een lichte zwelling, wat binnen enkele uren weer bijtrekt.

Na de behandeling.

  • Het is zeer raadzaam om tijdens de gehele kuur uw gezicht met sunblock met SPF30 in te smeren. Zo voorkomt u de kans op pigmentvlekken.
  • Twee tot vier dagen na de behandeling kan de huid gaan schilferen en lichte egale roodheid vertonen.
  • Probeer niet aan eventuele schilfertjes of korstjes te `pulken’.
  • Roken vertraagt het wondgenezingsproces, waardoor het langer duurt voordat de huid of korstvorming geneest.
  • De eerste dagen na een peeling behandeling niet in een warm (stoom)bad, zwembad of de sauna.

AFSPRAAK MAKEN

Boek gelijk online een afspraak voor één van onze behandelingen

ONLINE AFSPRAAK MAKEN