Oorgaatjes prikken

Oorgaatjes  VANAF 29 euro
(afhankelijk van de gekozen oorbellen).

Een flesje nazorg vloeistof is bij deze prijs inbegrepen.

Wij werken met het Inverness systeem.

Oorgaatjes met het Inverness systeem; de feiten op een rij:

  • Inverness werkt met de dunste en scherpste stiften wat het prikken minder gevoelig maakt.
  • Inverness werkt met de veiligste materialen.
  • Inverness werkt met een push-through systeem wat ervoor zorgt dat er heel nauwkeurig en geruisloos geprikt kan worden.
  • Het Inverness systeem is speciaal zo ontwikkeld dat het ook voor kraakbeen piercing gebruikt kan worden.
  • Inverness is het meest steriele systeem dat er op de markt te vinden is en voldoet voor de volle 100% aan alle hygiëne eisen.
  • Alle oorbellen zijn anti-allergisch en nikkelvrij
  • Inverness werkt met steriele cassettes waarbij de oorbellen ook nog eens per stuk steriel verpakt zijn

Het instrument

Het Inverness instrument is een “push-through” systeem en geen pistool. Hierdoor wordt het gaatje zeer nauwkeurig, snel en geruisloos geprikt. Het gepatenteerde instrument is zo gemaakt dat wanneer de ingekapselde oorbel geplaatst is, deze er nooit uit kan vallen (zelfs niet wanneer je deze ondersteboven houdt). Er zit een knopje onderaan het instrument waarmee de capsule na gebruik verwijderd kan worden zonder de capsule aan te hoeven raken.

De producten

De cassette bestaat uit twee steriele compartimenten waardoor de oorbellen per stuk steriel verpakt zijn. Hierdoor heeft u de mogelijkheid de oorbellen ook per stuk te verkopen. Op de cassette staat het artikelnummer, de omschrijving en de productiedatum vermeld. Elke cassette omvat twee alcohol doekjes om het oor van te voren schoon te maken.

Jodiumstift

Voor een nauwkeurige manier van gaatjes prikken is het belangrijk een jodiumstift te gebruiken om hiermee de gewenste locatie op het oor te markeren.

Vanaf welke leeftijd

Wij schieten gaatjes vanaf 3 maanden.

Nazorg vloeistof

Het flesje ontsmettingsmiddel dat u mee krijgt, is een doorzichtige vloeistof zonder alcohol. Het actieve ingrediënt is benzalkoniumchloride waardoor de huid niet zal uitdrogen. Dit geregistreerde ontsmettingsmiddel heeft een unieke gesealde sluiting waardoor een optimale kwaliteit gegarandeerd kan worden. Wanneer het oor regelmatig wordt gereinigd, garandeert Inverness een maximale protectie waarbij het wondje sneller geneest en infecties worden voorkomen.

PRIJS Oorgaatjes

Oorgaatjes prikken, vanaf € 29,00 *
* Afhankelijk van de gekozen oorbellen.

AFSPRAAK MAKEN

Boek gelijk online een afspraak voor één van onze behandelingen

ONLINE AFSPRAAK MAKEN