Hydra-dermabrasie

Wat doet Hydra-dermabrasie voor de huid

Hydra-dermabrasie is een pijnloze, diepreinigende, huidverfrissende behandeling voor het gezicht, hals en decolleté. Deze fijne behandeling geeft erg mooie resultaten. De huid wordt tijdens de behandeling doormiddel van een vacuüm en exfolierende stoffen, ontdaan van dode huidcellen en overtollig talg in de poriën. Vervolgens worden werkstoffen in de huid gesluisd, welke erg goed worden opgenomen en direct de levende basaalcellen van de opperhuid (epidermis) bereiken.
De huid zier er na de behandeling weer fris, gezond en gelift uit en heeft een mooie ‘glow’.

De behandeling kent een 4-voudige werking:

Dieptereiniging & Extractie:
Door de vacuüm zuigende werking wordt door middel van AHA, BHA- en PHA-vloeistoffen de huid diep gereinigd en vindt de extractie van talg, onzuiverheden en comedonen plaats. De poriën worden diep gereinigd.

Exfoliatie & Peeling:
Tijdens de behandeling wordt de huid geexfolieerd (dode huidcellen worden verwijderd) en afgezogen. Samen met de gebruikte vloeistof komt het vuil in een speciale container terecht.

Hydratateren & Kalmeren:
De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en zorgt er tevens voor dat de huid minder snel vocht verliest. Hierdoor blijft de huid beter gehydrateert. Daarnaast kalmeert de behandeling de huid en brengt deze tot rust.

Insluizen/Voeden:
Na de bovengenoemde diepte-reining van de huid wordt een combinatie van serums en actieve werkstoffen in de huid gesluisd. Door de verbeterde doorbloeding worden werkstoffen tot 80% beter opgenomen in de huid. Ook worden de oppervlakkige gezichtsspieren geactiveerd tijdens deze fase. Dit geeft een licht tintelende sensatie en zorgt voor een strakker en meer gelift gelaat na de behandeling.

Hydra-dermabrasie behandelindicaties

  • Matte / doffe huid
  • Oppervlakkige rimpeltjes en lijntjes
  • Acné huid.
  • Verslapte huid
  • Vale huid
  • Rokers huid
  • Grove porië

Hoe ziet een Hydra-dermabrasie behandeling eruit

Het is belangrijk dat de huid schoon en make-up vrij is. Daarom reinigen we uw huid eerst grondig.
De huid wordt vetvrij gemaakt met een Pre-peel lotion waarna de behandeling begint.

Tijdens de behandeling wordt de behandelkop van het apparaat in gelijkmatige banen over uw huid bewogen. Het kopje zuigt de huid uw huid vaccuüm terwijl een peeling vloeistof in de huid wordt gesluisd en vervolgens weer opzuigt. Dit geeft een licht tintelend gevoel en zorgt ervoor dat dode huidcellen, vuil en talg worden verwijderd.
Het zuigend effect van het apparaat zorgt daarnaast voor betere doorbloeding van de huid, waardoor de levende cellen (basaalcellen) worden gestimuleerd in hun celdeling.

De ‘gebruikte’ peelingvloeistof wordt van de huid weggezogen en in een afvalcontainer opgevangen. Gedurende de behandeling wordt er dus voortdurend met schone peelingvloeistof  gewerkt.

Nadat de hele huid is behandeld wordt een werkstof in de huid gesluisd door middel van Meso-therapie (naaldloos). Doordat de huid nu helemaal schoon is en ‘open staat”, wordt de werkstof optimaal door de huid opgenomen en gebruikt. De Meso-therapie behandeling zorgt tevens voor extractie van de gelaatspieren waardoor de huid verstrakt.
Het resultaat van deze behandeling is een stralende, beter gehydrateerde huid met een prachtige natuurlijke “Glow”.

PRIJZEN – Hydra-dermabrasie & Glow
Introductie aanbieding

Behandeling Prijs
Gezicht + hals € 115.00  €   95.00
Gezicht + hals + decolleté € 130.00  € 110.00

AFSPRAAK MAKEN

Boek gelijk online een afspraak voor één van onze behandelingen

ONLINE AFSPRAAK MAKEN