Derma Shooter

Wat is de Derma shooter behandeling

De Derma-Aging-behandeling is een dermatologische behandeling met een medisch gecertificeerd apparaat die fibroblastcellen stimuleert en het huidmetabolisme verbetert via een dynamische activering van 56 werkzame componenten. De stimulatie van fibroblastcellen zorgt onder andere voor een verbeterde stevigheid en elasticiteit van de huid.

Deze Derma shooter revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger. De natuurlijke glans van de huid wordt na 1 behandeling al mooier.

Derma shooter verbetert de kleur en de textuur van de huid, want het bevat:
– Glutathione, en dit verheldert de huid en pakt vrije radicalen aan
– 3 soorten enzymen welke  bijdragen aan de synthese van glutathion in de huid
– 10 soorten vitaminen, waaronder vitamine B12, die de stofwisseling van de huid verbeteren.

De gaatjes die de Derma shooter in de huid maakt zijn niet zichtbaar maar zorgen voor een stimulatie van het activeren van het herstelproces in de huid. Dit resulteert in een maximale productie van Collageen en Elastine, dit zijn de bestandsdelen die in de huid verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit. Deze extra aanmaak van collageen en elastine zorgt voor een ware en extreem zichtbare facelift, zonder chirurgische ingreep! Omdat lijntjes en rimpels vaak ontstaan door een tekort aan collageen en elastine maakt deze behandeling uw huid strakker, gladder en voller! Microneedling is een intensievere behandeling dan een skin-roller behandeling omdat er dieper in de eerste huidlaag wordt behandeld.

Een Derma shooter behandeling(kuur) zorgt voor

  • het verminderen van littekentjes
  • meer elasticiteit in de huid
  • rimpelvervaging
  • verstevigen van de huid
  • een egalere huid
  • een mooiere teint
  • vochtregulering in de huid

Intake + 1e behandeling.

Tijdens de intake kijken wij met u naar uw wensen en overleggen wat de beste oplossing is voor uw huid. Ook proberen we een reëel beeld te schetsen van het eindresultaat.

 

De behandeling.

De behandeling start met een reiniging van de huid en een pre-solution en indien noodzakelijk een milde peeling. Vervolgens wordt met de Derma shooter het hele gelaat en de hals behandeld. U kunt hierbij  kleine prikjes voelen. Probleemzone’s, rimpeltjes en littekentjes worden extra behandeld.
Als afsluiting wordt een verzorgende crème aangebracht.

De behandeling duurt 45-60 minuten

 

Na de behandeling.

Na de behandeling kan de huid wat lichte roodheid vertonen. Dit trekt in de loop van de dag, of de dag erna weg.

Te verwachten resultaat.

Wanneer uw kuur van 4-6 behandelingen is afgelopen zal de huid egaler en steviger zijn. Oneffenheden zijn verminderd of verdwenen. De huid is frisser en stralender. Het resultaat houdt 6-8 maanden aan.
Wij raden aan deze behandeling daarom, na het volgen van een kuur, periodiek te herhalen om het resultaat  van de kuur te behouden

 

Behandelduur en frequentie tijdens een kuur.

Derma shooter kan als losse behandeling worden uitgevoerd of in kuurverband.
Voor het mooiste resultaat wordt er een kuur van 4-6 behandelingen aanbevolen.
Dit is afhankelijk van de behandel indicatie en uw wensen. Tussen iedere behandeling zit een interval van ongeveer 2-3 weken.

Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden adviseren wij om goede cosmeceuticals te gebruiken. Bij Skin Medic verkopen wij  cosmeceuticals van verschillende merken.
Door gebruik van deze producten heeft u langer plezier van de behandeling en voorkomt u zo veel mogelijk nieuwe problemen.

PRIJZEN – Derma shooter

Behandeling Prijs
Losse behandeling – gezicht + hals € 125.00
Losse behandeling – gezicht + hals + decolleté € 200.00
Kuur 4 behandelingen – gezicht + hals € 475.00
Kuur 4 behandelingen – gezicht + hals + decolleté € 725.00

AFSPRAAK MAKEN

Boek gelijk online een afspraak voor één van onze behandelingen

ONLINE AFSPRAAK MAKEN