Bindweefselmassage lichaam

In onze praktijk helpen wij mensen naast afvallen & vitaliseren ook met het corrigeren van het figuur en het  verminderen van sinaasappelhuid.

Deze bindweefselmassage voeren wij uit met Starvac Dermotherapie. 

BINDWEEFSELMASSAGE

Starvac Dermotherapie is een intensieve vorm van bindweefselmassage en lymfedrainage.

Door een combinatie van factoren raakt ons lichaam overladen met afvalstoffen. Als de afvalstoffen zich sneller opstapelen dan het lichaam aankan, dringen de afvalstoffen langzaam maar zeker door in de holtes tussen onze vetcellen.
Door deze opstapeling van afvalstoffen en vocht verslechtert de bloedcirculatie en de werking van het lymfatisch stelsel op deze plaatsen. De collageenvezels (=bindweefseleiwit) die om de vetcellen heen liggen, worden harder en vormen uiteindelijk “knobbeltjes”.
De huid raakt haar soepelheid kwijt en er vormt een “sinaasappelhuid”.
Wanneer deze knobbeltjes in de loop van de tijd groter worden, kunnen ze de zenuwuiteinden afknellen en zelfs pijnlijk worden.

Dermotherapie is een behandelmethode van de huid, onderhuid en het onderhuidse bindweefsel. De rollende behandelkop genereert een vacuüm aan de oppervlakte van de huid terwijl de huid wordt opgezogen en afgerold tussen de 2 binnenste rollen van de behandelkop. Het effect is na 1 behandeling al merkbaar.

PRIJZEN – Bindweefselmassage lichaam

Soort peeling Prijs
Bindweefselmassage benen (30min.) € 54.95
Bindweefselmassage benen + rug (45 min.) € 67.95

AFSPRAAK MAKEN

Boek gelijk online een afspraak voor één van onze behandelingen

ONLINE AFSPRAAK MAKEN