Acne behandelingen

Wij zijn een Anbos geregistreerde Acne specialist.
U kunt bij ons terecht voor Acne vanaf de jonge pubertijd tot aan de Late acne, die zich vaak manifesteert vanaf het 25e levensjaar.

Bij ernstige acne kan de behandeling in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekering vanuit het aanvullende pakket. Wij beoordelen dit tijdens de intake.
Kijk in de polisvoorwaarden van uw verzekering of u in aanmerking
komt hiervoor.

ACNE Behandeling

Diep reinigende behandeling, speciaal voor de onzuivere en/of Acne huid.(60 minuten)

BELANGRIJK:
Indien deze behandelingen bij ons worden gevolgd is het een vereiste dat er thuis goed wordt gereinigd en verzorgd met de door ons voorgeschreven producten. Zonder dagelijks gebruik van deze producten voeren wij geen vergoedde behandelingen uit.  Afhankelijk van de ernst van de acne stellen wij een productlijn samen met 1 van onze merken.
70% van het aanpakken van de acne doe je tenslotte thuis met goed onderhoud en producten. In de kliniek doen wij periodiek het diepere reinigings- en verzorgingswerk en ledigen wij de onzuiverheden.

Producten worden niet door de zorgverzekering vergoed.

Tijdens een Acne behandeling wordt vaak een basis peeling gebruikt, dit zit bij het starttarief in. Hebben wij meer tijd nodig om uw onzuiverheden te verwijderen of extra dingen te doen, of gebruiken we diepere peelings tijdens een behandeling dan kan de prijs hoger worden. Uiteraard wordt dit kenbaar gemaakt en met u overlegd tijdens een behandeling.

Een peeling zorgt voor het beter exfolieren (afschilferen) van de huid en werkt in op de talgproductie in de talgklieren, waardoor onzuiverheden en puistjes  verminderen.

Acne behandeling, VANAF € 75,00 **